Haugseter er spesielt magisk om vinteren – og byr på helt spesielle naturopplevelser. Om vinteren er fjellstua uten veiforbindelse – noe som gjør det hele til en naturopplevelse utenom det vanlige. Gjestene blir fraktet inn med snøscooter fra Beitostølen eller Garli, man kan gå på ski eller kjøre hundespann.

Vinter 2020

Kontakt oss: haugseter.fjellstua@gmail.com

Inn på ski

Om du velger å gå på ski inn til fjellstua fra Garli, er dette en tur på 13 km. Følg skiltene til merket løype Rød 1. Når løypa kommer ned mot Vinstervatn (etter ca 5 km) – vil det være skiltet til Haugseter rett over vannet. Løypa er preparert fram til avstikkeren til Haugseter. Derfra er løypa stikka og scooterkjørt.

Inn med scooter

Vi har scooterkjøring mellom P-plassen på Garli og fjellstua. Garli er 2 km forbi Beitostølen – og er endestasjon for veien der Valdresflya stenges med bom. Ring oss og bestill henting – og få med deg denne ekstra opplevelsen. Turen tar 25-35 min avhengig av vær og vind.

Inn med hundeslede

Hvis du vil ha en ekstra magisk opplevelse, bestiller du hundeslede inn. Følelsen av at man flyter stille gjennom naturen. Må bare oppleves. Pris avhenger av antall og må bestilles i god tid. Leveres i samarbeid med Beito husky tours.

© Kopirett - Haugseter Fjellstue